COMMUNIQUÉ DE PRESSE
Soutien d’Esquerra Republicana a Catalogne Nord aux mobilisations des employés de La Poste
La direction de La Poste persistant dans son refus de respecter le protocole de fin de conflit du 1er juillet 2016,  les travailleurs du Centre de Rivesaltes ont observé une journée de grève ce mercredi 10 mai. La direction a accepté de recevoir le personnel le mardi 16 mai à 15h, à Rivesaltes ; Esquerra Republicana de Catalogne Nord appelle à venir manifester notre soutien aux employés de La Poste devant le centre postal de Rivesaltes.
Esquerra Republicana de Catalogne Nord
Perpignan, le 12 mai 2017
———————–
Bon dia, a continuació trobareu un comunicat d’Esquerra Republicana de Catalunya referent a les reivindicacions dels treballadors de La Poste, i que us demanem de publicar en les vostres properes edicions.
Cordialment.
COMUNICAT ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ
Suport d’Esquerra Republicana de Catalunya Nord a les mobilitzacions dels treballadors de La Poste
La direcció de La Poste segueix negant-se a respectar  el protocol de fi de conflicte del 1 de juliol 2016 i els treballadors del centre de Ribesaltes van observar un dia de vaga aquest passat dimecres 10 de maig. La direcció s’ha compromès a rebre el personal el proper dimarts 16 de maig a 15 hores a Ribesaltes; Esquerra Republicana de Catalunya Nord crida a manifestar el suport als carters davant el centre postal de Ribesaltes.
Esquerra Republicana de Catalunya Nord
Perpinyà, 12 de maig del 2017