Invitació : Les transformacions urbanes de Perpinyà i Girona. Una conversa entre Jean-Paul Alduy i Joaquim Nadal

Benvolgut, benvolguda,

El director de la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà, Josep Puigbert, es complau a convidar-vos a l’acte Les transformacions urbanes de Perpinyà i Girona el dijous 27 de juny a les 18.30 hores a la Casa de la Generalitat.

Els exbatlles Jean-Paul Alduy i Joaquim Nadal parlaran de la seva experiència de govern i de gestió urbanística al capdavant de les viles de Perpinyà i Girona, respectivament.

Aquesta és la darrera activitat pública que proposa la Casa de la Generalitat a Perpinyà abans del parèntesi estival.

 

 

Invitation : Les transformations urbaines de Perpignan et Gérone. Une rencontre avec Jean-Paul ALDUY et Joaquim NADAL

“Cher ami, chère amie,

Le directeur de la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpignan, Josep PUIGBERT, a le plaisir de vous inviter à la rencontre Les transformations urbaines de Perpignan et Gérone qui aura lieu le jeudi 27 juin à 18h30 à la Casa de la Generalitat.

L’ancien maire de Perpignan, Jean-Paul ALDUY, et l’ancien maire de Gérone, Joaquim NADAL, évoqueront leur expérience en matière de gestion et d’aménagement urbain lors de leur mandats à la tête de Perpignan et Gérone.

Il s’agit également de la dernière activité publique proposée par la Casa de la Generalitat à Perpignan avant la trêve estivale”.