COMMUNIQUÉ DE PRESSE
ERC à la manifestation du 1er Mai à Perpignan
Esquerra Republicana de Catalogne Nord  appelle à manifester ce lundi 1er mai à 10h, place de Catalogne à Perpignan. La journée internationale des travailleurs sera l’occasion cette année d’exprimer notre soutien à la lutte des employés de la compagnie bus de l’agglomération de Perpignan, ainsi que notre rejet de la voie de la régression sociale tracée par les forces politico économiques qui veulent  prendre le pouvoir au sein de l’Etat français.
Esquerra Republicana de Catalogne Nord
Perpignan, le 29 avril 2017
————————————-
Bon dia, a continuació trobareu un comunicat d’Esquerra Republicana de Catalunya Nord referent a la manifestació de l’1 de maig a Perpinyà i que us demanem de difondre en les vostres properes edicions,
cordialment.
COMUNICAT ALS MITJANS DE COMUNICACIÓ
ERC a la manifestació de l’1 de maig a Perpinyà
Esquerra Republicana de Catalunya Nord crida a manifestar aquest 1 de Maig, a les 10h a la Plaça de Catalunya a Perpinyà. Aquesta diada internacional dels treballadors enguany és l’oportunitat d’expressar el nostre suport a la lluita dels empleats dels autobusos de l’aglomeració, i també el nostre rebuig a les regressions socials enfocades per les forces político econòmiques que pensen agafar el poder a l’estat francès.
Esquerra Republicana de Catalunya Nord
Perpinyà, el 29 d’abril del 2016
———————————————————–
Esquerra Republicana de Catalunya Nord
11, Carrer de les fàbriques grans 66000 PerpinyÃ