Dans le cadre de ce week-end d’autodétermination de la Catalogne, voici l’agenda d’Unitat Catalana : 


8 novembre 2014 :
Perpignan : 16h nous serons présents et visibles, comme chaque année, pour la manifestation de la Diada de Catalunya Nord
Barcelone : arpès avoir assité à la manifestation perpignanaise, Brice Lafontaine sera le soir au repas officiel organisé par l’ERC Barcelona en l’honneur des représentants internationaux et intranationaux parmi lesquels les eurodéputés de l’ALE

9 novembre
Barcelona : Brice Lafontaine sera coordinateur des observateurs internationaux avec Anna Arqué dans le cadre de l’ICEC. Ils feront le tour de bureaux de votes toute la journée et répondront aux médias internationaux. 
Perpignan : Jaume Roure sera au bureau de vote de la Casa de la Generalitat, réalisé en partenariat avec la mairie de Perpignan. 

10 novembre
Barcelona : Brice Lafontaine participera à la conférence de presse officielle commentant les résultats. 


En langue catalane: 

En el  marc del “cap de setmana de l’autodeterminació” de Catalunya, heus aquí l’agenda d’Unitat Catalana : 

8 de novembre
Perpinyà : 16h serem presents i visibles, com cada any, per la manifestació de la Diada de Catalunya Nord
Barcelona : després d’haver assistit a la manifestació perpinyanesa, en Brice Lafontaine serà a la nit al sopar oficial organitzat per l’ERC Barcelona en honor dels representants internacionals i intranacionals entre els quals els eurodiputats de l’ALE. 

9 de novembre
Barcelona : en Brice Lafontaine serà coordinador dels observadors internacionals amb l’Anna Arqué en el marc de l’ICEC. Faran la volta de les oficines de vots i respondran als mitjans de comunicació internacionals. 
Perpinyà : En Jaume Roure serà a l’oficina de vot de la Casa de la Generalitat, realitzada en col∙laboració amb l’ajuntament de Perpinyà. 

10 de novembre
Barcelona : en Brice Lafontaine participarà a la conferència de premsa oficial comentant els resultats