Communiqué
« Esquerra Republicana de Catalunya Nord (l’ERC) et les Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya Nord soutiennent la concentration-manifestation de ce jeudi 14 avril 2016, à 12h, place Catalogne à Perpignan contre le projet de loi El KHOMRI.

Nous continuerons à exprimer notre opposition à la nouvelle loi Travail  que veut imposer  le gouvernement français. Le gouvernement et les patrons pensent qu’ils pourront en  finir avec les mobilisations en échange de miettes pour les jeunes qui sont en fait de nouveaux cadeaux aux employeurs. C’est la preuve qu’ils ont peur de nous. C’est l’ensemble de la loi dont nous ne voulons pas et nous continuerons cette lutte jusqu’à la victoire.


Le lendemain, vendredi 15 avril 2016, à 12h 30, Esquerra Republicana de Catalunya Nord soutiendra également la manifestation  intersyndicale convoquée au Perthus. Les syndicats catalans du nord et du sud, au-delà de la frontière, s’unissent pour exiger le progrès social ici et dans toute l’Europe ».

 

Erc  amb les mobilitzacions socials dijous a Perpinyà i divendres al Pertús
Esquerra Republicana de Catalunya Nord i Joventuts d’Esquerra Republicana de Catalunya Nord donen suport al reagrupament i manifestació del 14 d’abril 2016, a les 12h, plaça de Catalunya de Perpinyà, contra el projecte de llei El Khomri. Continuem expressant el nostre rebuig a la nova llei treball que planteja el govern francès. El govern i la patronal es pensen que amb unes engrunes pretesament pels joves -i que són en realitat nous regals als amos-, acabaran amb el moviment; vet ací la prova que tenen por de nosaltres. És el conjunt de tota la llei que no volem i lluitarem fins guanyar.
L’endemà, divendres 15 d’abril a les 12,30, Esquerra Republicana de Catalunya també donarà suport a la manifestacio intersindical convocada al Pertús.  Les organitzacions sindicals catalanes del nord i del sud trenquen la frontera per exigir progrés social aquí i a tota Europa.