Communiqué du parti indépendantiste catalan ERC

La visite de Ségolène Neuville à Perpignan relève de la provocation

– “Ce vendredi 24 juin 2016, la ministre, plutôt secrétaire d’État, Ségolène NEUVILLE vient à Perpignan commémorer les 900 ans de l’hôpital.
Alors que la dégradation du service de santé est évidente en Catalogne-Nord, la venue ici de la secrétaire d’État chargée des personnes handicapées et de la lutte contre l’exclusion, membre d’un gouvernement qui organise l’exclusion en démolissant le code du travail, au service du patronat, menaçant de supprimer le droit élémentaire à manifester, instrumentalisant les désordres contre les manifestants et désireux d’en finir avec le syndicalisme de contestation, relève de la provocation.
C’est pourquoi, Esquerra Republicana de Catalunya s’associe à la manifestation contre la loi Travail “El KHOMRI”, annoncée ce vendredi 24 juin de 11h à 13h à l’entrée de l’hôpital de Perpignan”.
———————

La visita de Ségolène Neuville a Perpinyà : una provocació

Aquest divendres 24 de Juny, la ministra, més aviat secretària d’estat, Ségolène Neuville ve a Perpinyà a celebrar els 900 anys de l’hospital.
Al moment en que que la degradació del servei de salut és patent a Catalunya-Nord, la vinguda ací de la secretària d’estat encarregada de les persones handicapades i de la lluita contra l’exclusió, membre d’un govern que organitza l’exclusió demolint el codi del treball, al servei de la patronal, que amença de suprimir el dret elemental de manifestar, instrumentalitzant els aldarulls contra els manifestants i desitjós d’acabar amb el sindicalisme de contestació, relleva de la provocació.
Per això, Esquerra Republicana de Catalunya s’associa a la manifestació intersindical contra la llei El Khomri, convocada per aquest divendres 24 de Juny de 11h a 13 hores a l’entrada de l’hospital de Perpinyà.

 

———————————————————–
Esquerra Republicana de Catalunya Nord
11, Carrer de les fàbriques grans 66000 Perpignan