VALLS PARTICIPA EN LA 41ª CURSA D’EL CORTE INGLÉS
El candidat destaca el “valor social i esportiu” de la prova
Reitera la seva voluntat d’acollir uns segons JJOO a Barcelona
El candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls ha participat aquest diumenge en la Cursa d’El Corte Inglés, que aquest any ha complert 41 edicions. Més de 46.000 persones han pres la sortida d’aquesta emblemàtica carrera, que ja és tot un “símbol de la ciutat”, segons el candidat.

L’alcaldable ha destacat el “valor social i esportiu” de la prova i ha qualificat l’experiència com “molt satisfactòria”.

Aquest any la cursa col·labora amb la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia, que ajuda els nens malalts de càncer i ofereix ajuda a les seves famílies. Per això, Valls ha destacat “el gran compromís d’El Corte Inglés amb la societat” i ha remarcat la “importància de cuidar una de les carreres més populars del món”.

L’ex primer ministre francès ha reiterat que l’organització d’uns segons Jocs Olímpics a Barcelona figura com “un dels seus principals reptes com a alcalde” si els barcelonins li atorguen el seu suport: “serviria per donar a la ciutat una forta dosi d’il·lusió i confiança”.