— ACTUALITAT —
Manuel Valls: “Europa és la resposta i la solució”

 

L’alcaldable ha rebut el suport de Garicano i Vestager
Ha assegurat que Europa vol “una Barcelona oberta, responsable i activa”
El candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls ha participat aquest dimarts en un diàleg sobre el futur d’Europa al costat de l’economista Luis Garicano, candidat de Ciutadans al Parlament Europeu, i Margrethe Vestager, comissària de la Competència de la Unió Europea. Per a Barcelona i Espanya, segons Valls “Europa és la resposta i la solució, però per a Europa també és la solució una Barcelona oberta, responsable i activa”.
Valls ha reiterat que és “una feliç circumstància” que les eleccions al Parlament Europeu coincideixin amb les eleccions municipals, i ha recordat que el diumenge “ens juguem el futur de Barcelona, Catalunya, Espanya i Europa”, perquè “el debat de Barcelona també és el debat d’Europa”.
“La Barcelona moderna i contemporània sempre ha mirat a Europa”, ha recordat l’alcaldable, que ha assegurat que “els representants del populisme i el nacionalisme ja no amaguen el seu euroescepticisme”.
El candidat de Ciutadans a les eleccions europees, Luis Garicano, ha assegurat que “Barcelona està en perill per la divisió que porta amb sí mateix el populisme, el nacionalisme i el separatisme”.

La candidatura de Valls, segons Garicano, suposa una oportunitat per “donar a Barcelona una visió de futur, europea, progressista i de canvi”.
La comissària de la Competència de la Comissió Europea, Margrethe Vestager, ha defensat la importància de les eleccions d’aquest diumenge : “Li demano als joves que posin aquests comicis en el seu radar, que vagin a votar”. Si no ho fan, segons Vestager, “existeix el risc que passi com al Brexit i l’endemà tots ens estarem lamentant”.
(Barcelona, 21 de maig de 2019).

 

Valls: “Europa es la respuesta y la solución”
El alcaldable ha recibido el apoyo de Garicano y Vestager
Ha asegurado que Europa quiere “una Barcelona abierta, responsable y activa”
El candidato a la alcaldía de Barcelona Manuel Valls ha participado este martes en un diálogo sobre el futuro de Europa junto al economista Luis Garicano, candidato de Ciudadanos al Parlamento Europeo y Margrethe Vestager, comisaria de la Competencia de la Unión Europea. Para Barcelona y España, según Valls “Europa es la respuesta y la solución, pero para Europa también es la solución una Barcelona abierta, responsable y activa”.
Valls ha reiterado que es “una feliz circunstancia” que las elecciones al Parlamento Europeo coincidan con las elecciones municipales, y ha recordado que el domingo “nos jugamos el futuro de Barcelona, Cataluña, España y Europa”, porque “el debate de Barcelona también es el debate de Europa”.
“La Barcelona moderna y contemporánea siempre ha mirado a Europa”, ha recordado el alcaldable, que ha asegurado que “los representantes del populismo y el nacionalismo ya no esconden su euroescepticismo”.
El candidato de Ciudadanos a las elecciones europeas, Luis Garicano, ha asegurado que “Barcelona está en peligro por la división que trae consigo el populismo, el nacionalismo y el separatismo”. La candidatura de Valls, según Garicano, supone una oportunidad para “dar a Barcelona una visión de futuro, europea, progresista y de cambio”.
La comisaria de la Competencia de la Comisión Europea, Margrethe Vestager, ha defendido la importancia de las elecciones de este domingo: “le pido a los jóvenes que pongan estos comicios en su radar, que vayan a votar”. Si no lo hacen, según Vestager, “existe el riesgo de que ocurra como en el Brexit y al día siguiente todos nos estaremos lamentando”.

Barcelona, 21 de mayo de 2019