Manuel Valls

— ACTUALITAT —

Valls rep el suport de diferents sensibilitats polítiques

L’alcaldable presenta quatre manifestos amb les signatures de Valentí Puig, Àstrid Barrio, Joaquim Coll, Albert Boadella, Josep Ramon Dueso, Miriam Tey, Celestino Corbacho o Félix Ovejero; entre altres

El candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls ha presentat aquest dimecres quatre manifestos de suport, provinents de la societat civil i de diverses sensibilitats polítiques, amb l’objectiu comú de “recuperar Barcelona”.

Valls ha recordat que les eleccions municipals del 26 de maig “són les més importants dels últims 40 anys” i està en joc “el futur de Barcelona, Espanya i Europa”. L’alcaldable ha advocat per “estar units, perquè Barcelona no pot ser cosa de partits”.

L’ex primer ministre francès ha comptat amb el suport de nombrosos representants il·lustres de la societat civil, que han signat uns manifestos que “recullen la necessitat de canvi a Barcelona, l’impuls a la cultura de la ciutat i el fals progressisme de l’alcaldessa Ada Colau”.

Els quatre manifestos :

– L’única opció de canvi real a Barcelona parla de la “necessitat de recuperar la il·lusió” per una Barcelona que “assumeixi les oportunitats que encara tenim” i la “centralitat política, el respecte a la llei i les institucions”. Entre els signants es troben Valentí Puig, Fernando Savater, Miriam Tey o Núria Amat, entre altres.

– El canvi que Barcelona necessita incideix en la necessitat de “potenciar la cultura barcelonina i la interacció amb altres ciutats d’Espanya i Europa”. Entre els que han donat suport a aquest manifest es troben Àstrid Barri, Josep Lluís Oller, Santiago Ballester, Josep Ramón Dueso o Eva Parera, entre altres.

– Només la bona gestió és progressista reclama “nous horitzons per a la ciutat” i critica el “fals progressisme d’Ada Colau”, a més, advoca per “impedir que els populistes i independentistes utilitzin Barcelona per fer de palanca per a una república imaginària”. Joaquim Coll, Mercè Vilarrubias, César Antonio Molina, Ignacio Vidal-Folch o Celestino Corbacho han signat el document.

– Fundadors de Ciutadans reflecteix que “un govern municipal de centre, amb amplis acords a dreta i esquerra pot impedir que Barcelona acabi sent presa del populisme i el separatisme”. Entre els signants es troben Albert Boadella, Félix de Azúa, Francesc de Carreras, Arcadi Espada o Félix Ovejero, entre altres.

“Ara toca canalitzar el desig de canvi i hem de mobilitzar a tots per a fer-lo possible”, ha recordat el candidat, que ha agraït el suport rebut per la societat civil.

Barcelona, 15 de maig de 2019

 

Manifest ‘L’única opció de canvi real a Barcelona’

Manifest ‘El canvi que Barcelona necessita’

Manifest ‘Només la bona gestió és progressista’

Manifest dels fundadors de Ciutadans

 

Josep Ramon Dueso, Miriam Tey, Manuel Valls, Celestino Corbacho i Félix Ovejero

Valls recibe el apoyo de diferentes sensibilidades políticas

El alcaldable presenta cuatro manifiestos con las firmas de Valentí Puig, Àstrid Barrio, Joaquim Coll, Albert Boadella, Josep Ramon Dueso, Miriam Tey, Celestino Corbacho o Félix Ovejero; entre otros

El candidato a la alcaldía de Barcelona Manuel Valls ha presentado este miércoles cuatro manifiestos de apoyo, provenientes de la sociedad civil y de diversas sensibilidades políticas, con el objetivo común de “recuperar Barcelona”.

Valls ha recordado que las elecciones municipales del 26 de mayo “son las más importantes de los últimos 40 años” y está en juego “el futuro de Barcelona, España y Europa”. El alcaldable ha abogado por “estar unidos, porque Barcelona no puede ser cosa de partidos”.

El ex primer ministro francés ha contado con el apoyo de numerosos representantes ilustres de la sociedad civil, que han firmado unos manifiestos que “recogen la necesidad de cambio en Barcelona, el impulso a la cultura de la ciudad y el falso progresismo de la alcaldesa Ada Colau”.

Los cuatro manifiestos:

– La única opción de cambio real en Barcelona habla de la “necesidad de recuperar la ilusión” por una Barcelona que “asuma las oportunidades que todavía tenemos” y la “centralidad política, el respeto a la ley y las instituciones”. Entre los firmantes se encuentran Valentí Puig, Fernando Savater, Miriam Tey o Núria Amat, entre otros.

– El cambio que Barcelona necesita incide en la necesidad de “potenciar la cultura barcelonesa y la interacción con otras ciudades de España y Europa”. Entre los que han apoyado este manifiesto se encuentran Àstrid Barrio, Josep Lluís Oller, Santiago Ballester, Josep Ramón Dueso o Eva Parera, entre otros.

– Sólo la buena gestión es progresista reclama “nuevos horizontes para la ciudad” y critica el “falso progresismo de Ada Colau”, además, aboga por “impedir que los populistas e independentistas utilicen Barcelona para hacer de palanca para una república imaginaria”. Joaquim Coll, Mercè Vilarrubias, César Antonio Molina, Ignacio Vidal-Folch o Celestino Corbacho han firmado el documento.

– Fundadores de Ciutadans refleja que “un gobierno municipal de centro, con amplios acuerdos a derecha e izquierda puede impedir que Barcelona acabe siendo presa del populismo y el separatismo”. Entre los que han firmado se encuentran Albert Boadella, Félix de Azúa, Francesc de Carreras, Arcadi Espada o Félix Ovejero, entre otros.

“Ahora toca canalizar el deseo de cambio y tenemos que movilizar a todos para hacerlo posible”, ha recordado el candidato, que ha agradecido el apoyo recibido por la sociedad civil.

Barcelona, 15 de mayo de 2019