Manuel Valls

— ACTUALITAT —
Valls: “Barcelona serà la primera ciutat ecològica d’Europa”

 

L’alcaldable anuncia les seves mesures contra el canvi climàtic i presenta un manifest de suport signat per 100 joves
El candidat a l’alcaldia de Barcelona Manuel Valls ha anunciat aquest diumenge que farà de Barcelona “la primera ciutat ecològica d’Europa”, i una “capital de les energies netes i renovables”.

Valls ha arribat a la Plaça de Sarrià en bicicleta, acompanyat dels joves que li han donat suport en un manifest titulat ‘La Barcelona de demà’, que també ha presentat en aquesta mateixa jornada. “Els joves són el futur de la ciutat, igual que l’aposta pels mitjans de transport alternatius com la bicicleta o el patinet per lluitar contra el canvi climàtic”, ha instat l’alcaldable.

L’ex primer ministre francès ha anunciat algunes de les seves mesures davant la “urgència climàtica” com un pla de xoc davant el canvi climàtic, la utilització d’energies sostenibles per al funcionament de serveis públics, la plantació de 10 000 arbres, la promoció de l’ús de vehicles elèctrics i compartits o la creació de l’Observatori Internacional de Ciutats Mediterrànies al Castell de Montjuïc.

“Els joves també es preocupen pel futur de la nostra ciutat, volen que Barcelona sigui un lloc per viure i treballar”, ha assegurat Valls després de la lectura del manifest a càrrec de Fernando Carrera, número 9 de la llista transversal de ‘Barcelona pel canvi – Ciutadans’.

El manifest, signat per 100 joves, recull algunes de les principals preocupacions i propostes del col·lectiu, com la impossibilitat de fer front a les despeses del lloguer, tenir una ciutat verda i sostenible, tornar a mirar a Europa i al món, la inseguretat als carrers o la discriminació segons la ideologia.
Barcelona, 19 de maig de 2019

 

 

Manifest ‘La Barcelona de demà’

 

 

Valls: “Barcelona será la primera ciudad ecológica de Europa”
El alcaldable anuncia sus medidas contra el cambio climático y presenta un manifiesto de apoyo firmado por 100 jóvenes
El candidato a la alcaldía de Barcelona Manuel Valls ha anunciado este domingo que hará de Barcelona “la primera ciudad ecológica de Europa”, y una “capital de las energías limpias y renovables”.

Valls ha llegado a la Plaça de Sarrià en bicicleta, acompañado de los jóvenes que le han dado apoyo en un manifiesto titulado ‘La Barcelona de mañana’, que también ha presentado en esta misma jornada. “Los jóvenes son el futuro de la ciudad, igual que la apuesta por los medios de transporte alternativos como la bicicleta o el patinete para luchar contra el cambio climático”, ha instado el alcaldable.

El ex primer ministro francés ha anunciado algunas de sus medidas ante la “urgencia climática” como un plan de choque ante el cambio climático, la utilización de energías sostenibles para el funcionamiento de servicios públicos, la plantación de 10.000 árboles, la promoción del uso de vehículos eléctricos y compartidos o la creación del Observatorio Internacional de Ciudades Mediterráneas en el Castillo de Montjuïc.

“Los jóvenes también se preocupan por el futuro de nuestra ciudad, quieren que Barcelona sea un lugar para vivir y trabajar”, ha asegurado Valls tras la lectura del manifiesto a cargo de Fernando Carrera, número 9 de la lista transversal de ‘Barcelona pel canvi – Ciutadans’.

El manifiesto, firmado por 100 jóvenes, recoge algunas de las principales preocupaciones y propuestas del colectivo, como la imposibilidad de hacer frente a los gastos del alquiler, tener una ciudad verde y sostenible, volver a mirar a Europa y al mundo, la inseguridad en las calles o la discriminación según la ideología.
Barcelona, 19 de mayo de 2019