(Communiqué)

 

Bases Premis St Jordi Antic 2021

 

Comunicat

Ateses les circumstàncies un any més els premis literaris Sant Jordi Catalunya Nord no es podran lliurar a la data tradicional del 30 d’abril

En conseqüència la mesa d’Òmnium Cultural Catalunya Nord ha decidit ajornar la data límit d’entrega de les obres candidates a 30 de juny de 2021.

El lliurament de premis es farà passat l’estiu 2021.

Recordem els premis:

– Premi Catalunya Nord , estudi o treball per a l’ensenyament del català a la Catalunya Nord. Dotat amb 2000 € per l’Intitut d’Estudis Catalans

– Premis Joves Escriptors, per alumnes de Catalunya Nord d’escoles primàries, de col·legi i de liceu. Dotats amb 1500 € pel Consell Departamental.

– Premi Francesc Català de poesia. Dotat amb 1000 € per Òmnium Cultural de Catalunya.

– Premi Pere Verdaguer de narració i contes per infant. Dotat de 400 €

– Premi Ramon Juncosa de divulgació i periodisme transfronterer. Dotat amb 1200 € per la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

Contact: catalunyanord@omnium.cat – info: omniumcatalunyanord.cat

 

 

/////          /////          /////

 

Communiqué

Compte-tenu des circonstances, une année de plus les prix littéraires Sant Jordi Catalunya Nord ne pourront être remis à la date traditionnelle du 30 avril

En conséquence le bureau d’Òmnium Cultural Catalunya Nord a décidé de reporter la date limite de dépôt des œuvres candidates au 30 juin 2021.

La remise des prix se fera après l’été 2021.

Rappel des prix :

– Prix Catalunya Nord, étude ou travaux pour l’enseignement du catalan en Catalogne Nord. Doté de 2000 € par l’Intitut d’Estudis Catalans

– Prix Joves Escriptors, pour les élèves de Catalogne Nord des écoles primaires, de collège et de lycée. Dotés de 1500 € par le Conseil Départemental.

– Prix Francesc Català de poésie. Doté de 1000 € par Òmnium Cultural de Catalunya.

– Prix Pere Verdaguer de narration et contes pour enfant. Doté de 400 €

– Prix Ramon Juncosa de divulgation et journalisme transfrontalier. Doté de 1200 € par la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

Contact: catalunyanord@omnium.cat – infos: omniumcatalunyanord.cat

Secretariat
Òmnium Catalunya Nord