Cette année 2016, La Bressola fête ses 40 ans avec deux concerts, « Sem Nord, Fem Bressola », organisés par les Amics de La Bressola et La Bressola.
Le premier concert aura lieu le 15 janvier au Centre Artesà de Gràcia (Barcelona), dans le cadre de la programmation du Festival du Tradicionàrius, avec la participation de Marc SERRATS, Carles BELDA, TITOT, Feliu VENTURA, Xavier SARRIA et Anna ROIG.
– Prix de l’entrée : Adulte 8€ / nins 5€
La Bressola i Amics de La Bressola : 5€
Le vendredi 22 janvier au Théâtre Municipal de Gérone, les nins et nines de La Bressola seront les protagonistes du deuxième concert avec une vingtaine de chansons, accompagnés de Marc SERRATS et de ses musiciens. Un répertoire issu des disques parus ces dernières années (musiquetes per La Bressola et 1, 2, 3 Pica Bressola)
– Prix de l’entrée : Adulte 8€ / nins 5€
La Bressola i Amics de La Bressola : 5€
———-
“Sem Nord, Fem Bressola”
Aquest any 2016, La Bressola celebra els seus 40 anys amb dos concerts commemoratius amb el lema “Sem Nord, Fem Bressola”, organitzats pels Amics de La Bressola i La Bressola.
El primer concert tindrà lloc el 15 de gener al Centre Artesà de Gràcia (Barcelona), en el marc de la programació del Festival del Tradicionàrius, amb la participació de Marc Serrats, Carles Belda, Titot, Feliu Ventura, Xavier Sarrià i Anna Roig.
– Preu entrada: Adult 8€ / nins 5€
– La Bressola i Amics de La Bressola : 5€
El divendres 22 de gener al Teatre Municipal de Gironaels nins i nines de La Bressola protagonitzaran el segon concert amb una vintena de cançons, acompanyats per en Marc Serrats i la seva banda. Un repertori extret dels diferents discos impulsats aquests darrers anys (musiquetes per la Bressola i 1, 2, 3 Pica Bressola).
– Preu entrada: Adult 8€ / nins 5€
– La Bressola i Amics de La Bressola : 5€
———-