Comme tous les ans, les Journées du patrimoine sont, pour Terra dels avis, l’occasion de faire découvrir un patrimoine agricole vivant, de façon toujours renouvelée; cette année, avec la collaboration du “Museu de la Vida Rural” de l’Espluga de Francolí (Tarragona) et de l’Ecomuseu del Blat (Vic – Osona).
Fidèles à nos objectifs qui lient tradition et modernité, nous mettons en place progressivement le futur Centre d’Interprétation orienté vers l’agriculture durable.
Nous avons organisé pour vous une journée conviviale autour du cheval de trait où chacun, s’il le souhaite, pourra s’essayer au labour !
La journée s’adresse aussi aux enfants (ateliers de repiquage de légumes), à ceux qui veulent se balader en calèche, et comprendra aussi un repas écologique avec de bons produits de nos terroirs !
Pour le repas, pensez à réserver jusqu’au 8 septembre maxi ! (voir détails dans le programme et le menu ci-joints).

N’hésitez pas à partager ce mail avec vos amis et connaissances…

Nous vous donnons rendez-vous le samedi 15 septembre de 9h à 18h.

Cordialement,

Toute l’équipe de Terra dels avis

 

____________________________________________________________________________________________

Benvolguts amics,
com cada any, les Jornades del patrimoni són, per Terra dels avis, una bona ocasió per fer descobrir un nostre patrimoni agrícola vivent, de manera cada vegada renovada; enguany amb la col·laboració del “Museu de la Vida Rural” de l’Espluga de Francolí (Tarragona) i de l’Ecomuseu del Blat (Vic – Osona).
Fidels als nostres objectius que lliguen tradició i modernitat, construïm progressivament el futur Centre d’Interpretació orientat vers l’agricultura sostenible.
Hem organitzat per a vosaltres una simpàtica jornada a l’entorn del cavall de tir on cadascú podrà, si ho desitja, tenir l’arada !
La jornada s’adreça també a la mainada (taller de trasplantació de verdures), a tots els que volen passejar-se amb carro i cavalls, i fem un bon dinar saludable amb productes de la terra !
Per aquest dinar, teniu fins el 8 de setembre per reservar ! (vegeu el programa i el menú).

No dubteu en compartir aquest correu amb els vostres amics…

Us donem cita el dissabte 15 de setembre de les 9h a les 18h.

Cordialment,

Tot l’equip de Terra dels avis