Cours de catalan à la Casa de la Generalitat

Le cours intensif d’octobre-février est de niveau Initiation.

Le cours a lieu tous les jeudis, de 10 à 13h, à partir du 4 octobre.

Cette rentrée, la Casa de la Generalitat à Perpignan propose un cours de catalan intensif, de niveau Initiation. Il s’agit d’un cours de trois heures hebdomadaires et s’adresse aux adultes.

C’est un module de 45 heures de cours de langue, plus trois heures de formation culturelle. L’inscription permet également aux élèves d’être prioritaires pour assister aux manifestations culturelles organisées par la Casa de la Generalitat à Perpignan.

Ce cours d’initiation à la langue catalane a lieu tous les jeudis de 10 à 13h, à partir du 4 octobre, au tarif de 105 euros. Le nombre de places est limité.

Conçu en partenariat avec l’association Òmnium Catalunya Nord, ce cours s’adresse aux personnes motivées qui, pour des raisons professionnelles ou personnelles, souhaitent avoir un niveau de catalan leur permettant de tenir une conversation courante.

Rappelons que le catalan est parlé par 10 millions de personnes et est officiel dans la plupart des territoires où il est utilisé. Le catalan est également la 9ème langue la plus parlée au sein de l’Union européenne. Il s’agit d’une langue de proximité, mais aussi de commerce. En effet, de plus en plus de sociétés internationales font le pari du catalan. Maîtriser le catalan est à la fois un atout pour trouver un emploi dans certains secteurs économiques et un outil pour l’épanouissement personnel.

Inscriptions et renseignements : Casa de la Generalitat, 1 rue de la Fusterie, 66000 Perpignan. 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat

 

Nota de Premsa :

Els cursos de català tornen a la Casa de la Generalitat

Es tracta d’un curs intensiu d’iniciació a la llengua catalana

Les classes tindran lloc cada dijous de 10 a 13 hores a partir del 4 d’octubre

Coincidint amb l’inici del curs escolar, la Casa de la Generalitat de Catalunya proposa un curs d’iniciació a la llengua catalana. Es tracta d’un curs intensiu de tres hores setmanals que s’adreça fonamentalment a adults.

Cada curs consta de 45 hores de classes de llengua, a més de tres hores de formació cultural. La inscripció també dóna la prioritat als alumnes per assistir als actes culturals organitzats des de la Casa de la Generalitat a Perpinyà.

El curs d’iniciació té lloc cada dijous de 10 a 13 hores, i la data d’inici serà el dijous 4 d’octubre. El preu d’inscripció és de 105 euros. El nombre de places és limitat.

Impartit en col·laboració amb l’associació Òmnium Catalunya Nord, aquest curs està pensat per a persones especialment motivades que, per raons professionals o personals, aspiren a tenir un nivell de català suficient per fer front a converses bàsiques.

Utilitzat per deu milions de persones i oficial a la majoria de territoris on es parla, el català és la novena llengua amb més parlants de la Unió Europea. És una llengua de proximitat però també de negoci: cada vegada més marques internacionals i líders en els seus sectors aposten pel català. Conèixer el català obre portes a certs sectors econòmics i és una eina que amplia horitzons professionals i personals.

Inscripcions i informacions: Casa de la Generalitat, 1, Carrer de la Fusteria, 66000 Perpinyà. 04 68 35 17 14, casaperpinya@gencat.cat