El Comitè de Solidaritat Catalana invita tots els demòcrates a donar suport als represaliats per la (in)justícia de l’estat espanyol.
El dissabte 16 de desembre entre les 2 i les 4 de la tarda el monestir de Sant Miquel de Cuixà obre les seues portes per a un acte de solidaritat altament simbòlic.
El Comitè de Solidaritat ha rebut unes 300 de les urnes de l’1 d’octubre. Aquestes urnes seran donades a les persones que faran donacions al Comitè a favor de les famílies dels persos i exiliats polítics.
Cada persona que farà una donació de 50 euros podrà emportar-se una urna solidària.
A final de l’acte el Maties Mazarico i el Ramon Gual asseguraran una animació musical.
El divendres 15 de desembre a les 19h al Casal de Perpinyà i el dissabte 16 de desembre a les 18h a la sala Eyt de Prada se projectarà la pel·lícula “el primer d’octubre”. Un film que presenta les violències policiaques del referèndum.

Samedi 16 décembre, de 14h à 16h, à Saint-Michel de Cuixà, le Comitè de Solidaritat Catalana fera appel aux dons pour soutenir la démocratie en Catalogne et demander la libération des prisonniers politiques : à cette occasion une distribution d’urnes utilisées pour le référendum du 1er octobre sera effectuée sur place en contrepartie des dons. Maties Mazarico et Ramon Gual assureront l’animation musicale en solidarité avec cet évènement.
Vendredi 15 décembre, à 19h, au Casal de Perpinyà (23 avenue du Liceu) et samedi 16, à 18h, salle Eyt à Prades, rue Saint-Jean-de-Porto-Rico (sous la salle du Pessebre, anciens bains douches), aura lieu une projection d’un documentaire sous-titré en français sur les violences policières lors du référendum du 1er octobre 2017 en Catalogne. Organisé par El Casal de Perpignan, le Casal-del-Conflent avec le support du Comité de Solidaritat Catalana. Un débat sur la situation en Catalogne aura lieu après la projection.